Yleistä

Nämä käyttöehdot koskevat Aarteelan verkkokauppaa. 

Hyväksymällä käyttöehdot voit käyttää tätä internetsivustoa. Jos et hyväksy käyttöehtoja, lopeta sivuston käyttäminen.

Asiakkaan vastuu

 • Asiakkaan tulee täyttää tilaus- ja toimitusehdoissa mainitut vaatimukset.
 • Asiakas sitoutuu käyttämään verkkokauppaa verkkokaupan ohjeiden mukaisesti.
 • Asiakas sitoutuu antamaan itsestään totuudenmukaisia tietoja verkkokaupan rekisteröitymislomakkeella ja muuttamaan mahdolliset virheelliset tiedot viivytyksettä.
 • Asiakas hyväksyy tilausta koskevat tilaus- ja toimitusehdot.
 • Asiakas hyväksyy Aarteelan toimesta tehdyt muutokset asiakkuuteensa.
 • Asiakas vastaa Aarteelan ja sen yhteistyökumppaneiden tekijänoikeuksilla suojatun materiaalin luvattomasta käyttämisestä aiheutuvista seuraamuksista.

Aarteelan vastuu

 • Aarteela vastaa kaikesta verkkokaupassa esitettävästä sisällöstä.
 • Aarteela pidättää oikeuden muuttaa ja päivittää ja korjata verkkokaupan sisältöä ja/tai sääntöjä ilman erillistä ilmoitusta käyttäjille.
 • Aarteela ei vastaa ulkopuolisten palveluiden tai yritysten esittämästä virheellisestä Aarteelaa koskevasta informaatiosta.
 • Aarteela vastaa sille kertyvistä kaikista asiakastiedoista ja niiden asianmukaisesta säilyttämisestä.
 • Aarteela voi tarvittaessa peruuttaa tilauksen tai evätä asiakkuuden. Väärinkäytöksistä ilmoitetaan aina viranomaisille.

Aarteelan immateriaalioikeudet

Kaikki verkkokaupassa esitetyt kuva- ja tekstimateriaalit (tuotekuvat, tekstit, videot, logot, taulukot) ovat Aarteelan ja/tai sen yhteistyökumppaneiden omaisuutta. Tekijänoikeuksilla suojatun kuva- ja tekstimateriaalin luvaton käyttö tai kopiointi on kielletty.

Riitojen ratkaisuun tekijänoikeusrikkomustilanteessa sovelletaan Suomen lakia.

Turvallinen ostaminen ja kävijäseuranta verkkokaupassa:

Aarteelan verkkokaupasta ostaminen on turvallista. Verkkokaupassa kerättävät asiakastiedot (tilaushetkellä tai rekisteröidyttäessä) siirtyvät palveluntarjoajan käyttöön suojatussa verkkoyhteydessä (SSL-salaus).

Tietosuoja ja tietojen käsittely

Aarteela huolehtii asianmukaisesti asiakastietojen käsittelystä ja säilyttämisestä.

Maksutavat

Voit maksaa Aarteelan verkkokaupassa tekemäsi ostokset seuraavilla maksuvälineillä:

 • Luotto- tai pankkikortti (Visa, Mastercard, American Express)
 • Apple Pay
 • Google Pay
 • tilisiirto

Tilaus- ja toimitusehdot

Näitä sopimusehtoja sovelletaan Aarteelan verkkokaupasta tehtyihin ostoksiin ja ne ovat voimassa 30.7.2023 alkaen.

Tilatessasi verkkokaupastamme sitoudut näihin tilaus- ja toimitusehtoihin.

Toimitusaika

Hoidamme toimitukset pääosin Postin avulla ja tavallisesti tilaamiesi tuotteiden toimitusaika Suomeen on 1-3 arkipäivää. Pyrimme lähettämään lähetykset tilausta seuraavana arkipäivänä. Otathan kuitenkin huomioon, että olemme pieni perheyritys ja joskus esimerkiksi lomaillessamme voit toimitusaika venyä. Jos haluat varmistua tuotteiden nopeasta saatavuudesta, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse.

Valinnan mukaan tilaus toimitetaan joko postipakettina Postin toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin, tai kirjeenä suoraan postilaatikkoon.

Postista tai pakettiautomaatista noutamattomista tilauksista varaamme oikeuden pidättää 15 euron käsittelymaksun. Perimme tämän maksun vain siinä tilanteessa, että olet tilannut tuotteita verkkokaupastamme, jotka olemme pakanneet ja lähettäneet sinulle, mutta syystä tai toisesta lähetys palautuu meille ilman, että sitä on noudettu Postista lainkaan.

Palautusoikeus

Jos et jostain syystä ole tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin, voit palauttaa ne 14 päivän sisällä, kun tuote on käyttämättömänä alkuperäisessä pakkauksessaan ja sekä tuote, että sen pakkaus ovat alkuperäisessä kunnossa. Sinetöityjä teepakkauksia ei saa avata, mikäli haluaa ne palauttaa. Avatuilla elintarvikkeilla ei ole palautusoikeutta.

Ilmoita meille etukäteen mahdollisesta palautuksesta sähköpostitse osoitteeseen info @ aarteela . fi. Lisää viestiin mukaan tilaustunnus. Paketoi tämän jälkeen palauttamasi tuote alkuperäiseen pakkaukseen tai vastaavalla tavalla kuin se oli pakattu saapuessaan. Lisää palautuksen mukaan tilauksen mukana tullut kuitti tai muu kirjelmä, josta tilaustunnus ilmenee.

Palautusosoite:

Aarteela

Haapaniementie 26

44500 Viitasaari

Palautuksesi käsitellään ja hyvitetään 10 arkipäivän sisällä palautuksen vastaanottamisesta. Hyvitys tehdään sille maksuvälineelle, jota käytit tilauksen yhteydessä, kun palautuksen ehdot täyttyvät.

Kysymykset

Jos sinulla heräsi kysymyksiä tuotteista, näistä ehdoista tai jostakin muusta, jossa uskot meidän voivan olla avuksi, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme info @ aarteela . fi

Nämä ehdot on päivitetty 30.7.2023.