Aarteela sai alkunsa haaveilusta.

Aarteelan takana on teehen hullaantunut pari, Jani ja Merja. Teen tutkiminen yhdessä oli alkanut jo aiemmin, mutta toden teolla innostuimme teestä Pariisissa kesällä 2008. Siellä löysimme matkaoppaasta puolivahingossa mielenkiintoisen teehuoneen, johon astuttuamme tunnelma, tuoksut ja tee hurmasivat meidät täysin. Siitä asti mielessä on kytenyt haave omasta teekaupasta – olisipa ihanaa tarjota  muillekin niitä elämyksiä ja onnen hetkiä, joita olemme itse saaneet kokea höyryävän teepannun ääressä. 

Vuonna 2022 aika tuntui sopivalta oman teekaupan perustamiselle. Aloitimme pienestä ja kasvamme pikkuhiljaa, mutta haaveilemme edelleen suuria. Ehkä joskus pääsemme viettämään oman teehuoneen avajaisia… Kiitos kun olet mukana seikkailussamme!

Aarteelan tavoitteena on tuottaa laadukasta teetä helposti lähestyttävällä tavalla. Keskitymme luomulaatuiseen teehen ja arvotamme ympäristöteot korkealle toiminnassamme. Käytämme esimerkiksi postittaessamme mahdollisuuksien mukaan kierrätysmateriaaleja ja vältämme ylimääräistä pakkaamista. Haluamme kehittää toimintaamme yhdessä asiakkaiden kanssa. Joten ota yhteyttä jos toivot jotain tietynlaista teetä valikoimiin tai olet kiinnostunut yhteistyöstä kanssamme!

Vuonna 2023 saimme luomusertifikaatin ja sen jälkeen kaikki myymämme tee on ollut luomua. Ostamalla meiltä voit olla varma siitä, että tee on sertifioitua luomua. Tietääksemme olemme Suomessa ainoa pelkästään luomua myyvä teekauppa.